Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία εμπλουτίζει το μεσαίο στρώμα του δέρματος (χοριο) με βιταμίνες, ένζυμα, αμινοξέα, μέταλλα και αντιοξειδωτικές ουσίες οι οποίες το τρέφουν και το αναζωογονούν.

Επίσης προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και αυξάνει το μεταβολισμό. Το υαλουρονικό οξύ γεμίζει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές καθώς κρατά το νερό στους ιστούς.

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Όταν η κορυφαία ιατρική τεχνολογία συναντά την απόλυτη εξειδίκευση 

 • Ανανέωση του προσώπου
 • Γέμισμα των ρυτίδων και ουλών
 • Σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος
 • Αύξηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας
 • Έντονη βελτίωση της υφής και της ενυδάτωσης
 • Λάμψη και νεανική όψη, αφού η συγκεκριμένη θεραπεία ενεργοποιεί την κυτταρική αναγέννηση

Έχουν διεξαχθεί δοκιμαστικές εφαρμογές του προϊόντος στις οποίες το αποτέλεσμα μπορεί να δει κανείς τις εικόνες αριστερά.

Το περίγραμμα του προσώπου φαίνεται πιο γεμάτο, μειώνοντας την εμφάνιση της χαλάρωσης. Αυξάνει τον όγκο και την ελαστικότητα του δέρματος, το οποίο γίνεται πιο ζωηρό και σφριγηλό.

Συσφίγγεται το δέρμα του λαιμού, του σαγονιού και του πηγουνιού, βοηθώντας στο να ελαχιστοποιείται η εμφάνιση των ρυτίδων στο λαιμό, μειώνοντας το βάθος τους και προσφέροντας μια πιο ελαστική υφή. Οι γραμμές σε “v” στην περιοχή του ντεκολτέ γίνονται  λιγότερο φανερές.


Μεσοθεραπεία Σώματος

Πρόκειται για χορήγηση φαρμακευτικών ουσιών στο κυρίως δέρμα που βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, αλλα και ουσιών που περιορίζουν τη χαλάρωση του δέρματος και βοηθούν στη σύσφιξη και ανάκτηση των ιστών.

Δραστικά συστατικά όπως η καφεϊνη, η L-καρνιτίνη, η φωσφατιδυλοχολίνη,βοηθούν στη καύση των λιποκυττάρων, αυξάνουν το μεταβολισμό και την οξείδωση του λίπους σε σημεία όπως οι γλουτοί και η κοιλιά, μειώνοντας την εικόνα της κυτταρίτιδας.Οι ουσίες αυτες διασπούν το λίπος το οποίο αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω της διούρησης.
Η χαλάρωση είναι ένα αισθητικό προβλήμα που απασχολεί κυρίως τις γυναίκες.Οι πρωτεϊνες που ειναι υπεύθυνες για να κρατούν σφικτό το δέρμα, το κολλαγόνο και η ελαστίνη, μειώνονται και ετσι προκαλείται η χαλάρωση. Δραστικές ουσίες όπως το οργανικό πυρίτιο,cumarin κ.α αποκαθιστούν την ελαστικότητα, την σφριγηλότητα και δίνουν στο δέρμα τόνωση και σύσφιξη.


 • Διαλύουν τα περίσσια λιποκύτταρα
 • Ελαττώνουν το τοπικό πάχος
 • Καταπολεμούν την κυτταρίτιδα
 • Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος
 • Μαλακώνουν τις συνδετικές ίνες
 • Ενεργοποιούν την παροχέτευση της λέμφου
 • Επαναφέρουν την ελαστικότητα και τόνωση του δέρματος.

* προϊόν που αναπτύχθηκε από Invesbio-farma και διανέμεται αποκλειστικά από την ITPharma.
για την Ελλαδα: αποκλειστικός αντιπρόσωπος – Cosmetics BS. AE

Μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες

Η διαδερμική χορήγηση ουσιών, μέσω ηλεκτροπόρωσης σύντομων παλμών υψηλής τάσης, έχει μεγαλη ανάπτυξη  κατά τη τελευταία δεκαετία.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες της κοσμητικής και  αισθητικής ιατρικής. Παράγει τα ίδια αποτελέσματα της συμβατικής μεσοθεραπείας, χωρίς βελόνες, χωρίς πόνο και χωρίς αντενδείξεις.
Το δέρμα λειτουργεί ως ένα φυσικό εμπόδιο για την αποδοχή ξένων ουσιών στο σώμα.

Για να απορροφάται από το δέρμα (διαθερμικά) μια ουσία  που εφαρμόζεται τοπικά, πρέπει να ξεπεράσει την κεράτινη στιβάδα. Αυτό είναι που καταφέρνει ο εξοπλισμός ηλεκτροπόρωσης MesoDerm.


RFM

Είναι ένα σύστημα που αναπτύχθηκε και κατοχυρώθηκε με νέα τεχνική από τα ΙΤ Εργαστήρια Pharma, με ηλεκτροδιάτρηση μέσου Radio Frequency Modulation (R.F.M.).

Είναι μια εναλλακτική λύση στην συμβατική μεσοθεραπεία, χωρίς βελόνες, χωρίς πόνο και με πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία, που μας επιτρέπει να εισχωρουν τα επιθυμητά φάρμακα στο βάθος που απαιτείται σε κάθε θεραπεία.

Επίσης, δεν υπάρχουν παρενέργειες και μπορεί να δράσει σε διάφορες θεραπείες για παχυσαρκία, χαλάρωση, κυτταρίτιδα.


Πώς λειτουργεί το R.F.M.;

Λειτουργεί μέσω ενός μηχανισμού υψηλής συχνότητας και χαμηλής έντασης, εκπέμποντας ελεγχόμενους και ρυθμιζόμενους ηλεκτρο-μαγνητικούς παλμούς, που δρουν στην διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης και επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη εισαγωγή ενεργών στοιχείων κατευθείαν στο κύτταρο (0,25 έως 1,50 γραμμάρια ανά λεπτών), το οποίο επιταχύνει τη διάρκεια της θεραπείας στον ασθενή.